Garraf Gastronòmic

 ambaixadors de la Mediterrània

Un dels principals eixos de l’estratègia de turisme gurmet és l’activació del segell Garraf Gastronòmic. Es planteja com un distintiu de qualitat i alhora com un vehicle per promocionar l’oferta de la restauració de la comarca.

Els establiments que formen part del Garraf Gastronòmic compleixen un seguit de condicionants. En primer lloc, estan ubicats en qualsevol dels sis municipis de la comarca del Garraf. A més, s’identifiquen com a establiments membres del Garraf Gastronòmic amb llegendes que es troben en les mateixes instal·lacions, en els seus espais web i en les xarxes socials; també en la comunicació impresa, publicitària o comercial.

Amb vocació mediterrània, els restaurants del Garraf Gastronòmic inclouen a les seves cartes plats de la cuina tradicional de l’entorn i treballen amb productes de proximitat en bona part de les seves receptes. Una altra característica és la inclusió de Vins del Massís del Garraf del Garraf a les cartes.

Els gremis d’hostaleria de Sitges i Vilanova i la Geltrú i el Club de Tast de Sitges participen activament en la promoció d’aquesta nova marca, amb la què NODE Garraf vol assolir un major posicionament del nostre entorn com a referent gastronòmic per a tots els públics, però sobretot per a tots aquells que valoren la cuina genuïna.

La primera acció promocional del Garraf Gastronòmic s’emmarcarà en la 1a Novena de la Cuina Marinera del Garraf, del 16 d’abril al 16 de maig de 2021, també coincidint amb la programació de La Llotja.

El segell Gastronòmic és una marca de qualitat, els restaurants adherits inclouen en la seva carta plats de la cuina tradicional de l’entorn, treballen amb productes de proximitat en bona part dels seus plats, inclouen en la seva carta de celler Vins del Massís del Garraf i gestionen l’establiment amb criteris de sostenibilitat i compromís amb l’entorn.

Menú