La Novena

 “de Cuina Marinera del Garraf”

La Novena de Cuina Marinera del Garraf és una de les actuacions estrella de l’estratègia de turisme gurmet. La Novena de Cuina Marinera del Garraf es podrà gaudir del 16 d’abril al 16 de maig.

Els restaurants adscrits al Garraf Gastronòmic dissenyaran una proposta de menú mariner, que s’oferiria a un preu atractiu. El menú estarà acompanyat d’una litúrgia o d’una determinada exclusivitat que li conferirà notorietat i que suposarà una experiència rellevant per al comensal.

Per descomptat, els menús de la Novena s’acompanyaran de Vins del Garraf i els plats es cuinaran amb productes de les hortes i les llotges més properes.

El nom de Novena de Cuina Marinera prové de la iniciativa ideada i liderada per Xavier Mestres, tot just ara farà 40 anys, quan estava al capdavant del restaurant Peixerot, a Vilanova i la Geltrú, i, posteriorment, al restaurant L’Avi Pau, a Cunit.

Aquelles novenes -en diferents edicions- van suposar tot un revulsiu per al sector de la restauració local i comarcal i van atreure un gran interès; però sobretot van servir per portar a taula un seguit de plats que gairebé s’havien oblidat i que, avui dia, són protagonistes en algunes de les cartes dels nostres restaurants.

Visiteu el web de la 1a Novena

Menú