Vins del Massís del Garraf

els vins de la terra i del mar

El propòsit principal és donar a conèixer la producció vitivinícola del Garraf entre la població i tant o més introduir els productes en les cartes dels restaurants de l’entorn més proper; aspecte que serà exigible en el cas d’aquells establiments que vulguin acreditar-te com a Garraf Gastronòmic.

Es treballarà amb tots els cellers participants per compondre un catàleg atractiu de propostes enoturístiques, pensades per a tots els públics però també ideades per als participants en esdeveniments congressuals i d’empresa. S’entén que les visites als cellers multipliquen els efectes d’identificació del producte i la recordança de marca.

La primera acció promocional de Vins del Garraf s’emmarcarà en la propera edició de La Llotja i -dins del mateix calendari- en la Fira de Novembre, en la què es dedicaria un espai expositiu i comercial. A banda, es preveu un acte promocional de rellevància, el tercer dissabte de novembre, a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes.

Com a objectiu a extramurs, es pretén donar a conèixer els Vins del Garraf i millorar el seu posicionament arreu del país.

Menú