Del 28 al 30 d’abril l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, serà l’escenari del 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya. La iniciativa es promou des de l’Ajuntament d’aquesta ciutat mediterrània i l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Primeres marques del sector alimentari i de la gastronomia han confirmat la seva participació com a ponents del Gurmet.cat, nom amb el què també es presenta aquest congrés únic al país.

Agrofresc, Anthesis Lavola, Blai Peris, Caprabo, Damm, Gallina Blanca, Glass, Laduc, Oleum Flumen, Sant Aniol, Unilever i Veritas omplen el cartell de ponències, al costat d’ACCIÓ, Catalonia Gourmet, Horeca Solutions i Prodeca.

La sessió inaugural estarà oberta a tots els públics, de manera gratuïta, prèvia inscripció i amb aforament restringit. En aquest preàmbul del 28 d’abril per la tarda, la xef Carme Ruscalleda farà la ponència d’obertura i precedirà un repertori d’intervencions en les què s’exposaran diferents casuístiques d’innovació per part de les empreses penedesenques Cafés Novell, La Granja, Ametller Origen, Cudié i Família Torres.

Les jornades del 29 i 30 d’abril estan reservades als congressistes, que hauran de fer inscripció prèvia i atendre les limitacions de l’aforament. Aquests dos dies es parlarà de la internacionalització del sector alimentari, els canvis d’hàbits dels consumidors, la irrupció de nous valors en el consum gastronòmic, la sostenibilitat aplicada als envasos, l’evolució del canal Horeca i les noves tendències de màrqueting i les novetats en els processos de comunicació. En un altre apartat també s’exposaran models reeixits de destinacions gastronòmiques, des del Basque Culinary Center.

Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, farà la ponència de cloenda d’aquest congrés. Sota la coordinació tècnica de la consultora Adalt Comunicació, aquesta primera edició compta amb la col·laboració de Mobles La Fábrica, Jardiland, Via Empresa, el CETT i l’Escola d’Hostaleria de Sitges.

Ja es pot conèixer un avanç de la programació al web www.gurmet.cat

Menú