El sommelier David Martínez i els seus alumnes de l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan R. Benaprès de Sitges han presentat el còctel Massís del Garraf, un aperitiu aromàtic i d’una voluptuositat exquisida, ideat a partir de les característiques organolèptiques que suggereix la natura del Massís i el seu idil·li amb la Mediterrània.

Un combinat a base de ginebra seca infusionada amb romaní i farigola, xarrup d’aigua i sucre infusionat amb espigalls, vermut sec i suc de llimona, s’ha presentat com el nou còctel Massís del Garraf. Més que un aperitiu, es tracta d’una postal glamurosa del Garraf, una instil·lació de sensacions feréstegues, genuïnes.

La beguda ha sorprès perquè, si fins ara ja sabíem quina olor fa el Massís, ara, a més, ja sabem quin és el seu gust; fins i tot, ens retrobem amb la seva fesomia més seductora. Des d’ara no faltaran pretextos per assaborir aquest còctel perquè, sempre amb la deguda moderació, la idea és que es pugui degustar en els actes promocionals del districte enogastronòmic del Garraf.

La proposta de l’Agència NODE Garraf va ser recollida amb entusiasme per part de l’Escola d’Hostaleria de Sitges i el resultat no ha decebut gens. El combinat es va donar a conèixer en el mateix acte de presentació de la 1a Novena de Cuina Marinera del Garraf i de la 4a edició de La Llotja, a l’institut Benaprès.

Tot plegat té a veure amb l’estratègia de turisme gurmet amb la què els ajuntaments, els gremis d’hostaleria, les confraries i els productors de la comarca, com també la mateixa escola d’hostaleria, s’han orquestrat per promoure una destinació gurmet de referència. Els segells Garraf Gastronòmic i Vins del Massís del Garraf també són intèrprets de la mateixa simfonia, amb la complicitat del Senat de Gastrònoms del Garraf.

Per impulsar tot aquest dinamisme enogastronòmic l’Agència NODE Garraf compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, particularment des de l’àrea de Turisme i de la Xarxa de Productes de la Terra.

S’acompanyen fotos del còctel Massís del Garraf, en l’acte de la seva presentació.

Menú