Comunicat a Premsa

Serà plat principal de la 4a edició de La Llotja
NODE Garraf s’adhereix a la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana
L’Agència de Desenvolupament NODE Garraf vol reforçar tots els arguments orientats a un sistema alimentari més just, saludable i imprescindible.
D’acord amb aquests principis l’Agència del Garraf acaba d’adherir-se a la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana (CARM). Enllaç.

Les intencions de la CARM passen per crear una base social i institucional implicada, defensar la producció local i el seu valor social i ecològic i prioritzar l’equitat social i econòmica al territori.

Els propòsits coincideixen amb els de La Llotja, el certamen de promoció enogastronòmica que promou NODE Garraf i que enguany arriba a la seva 4a edició. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Productes de la Terra, la programació de La Llotja s’estendrà durant els mesos d’abril i maig, amb propostes de divulgació dels productes de proximitat i exaltació de la tradició culinària, particularment la cuina del mar.
Un dels plats forts de La Llotja serà la 1a Novena de Cuina Marinera del Garraf, impulsada des del Garraf Gastronòmic i des de Vins del Massís del Garraf, també amb el suport de l’àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona. La campanya promocional es concentrarà en tres caps de setmana, del 9 al 25 d’abril, de divendres a diumenge, en un total de 15 establiments i amb la participació dels cellers del Massís.
Menú